zaterdag 20 oktober 2012

Verjaardagskaarten deel 1

Rond mijn verjaardag op 3 oktober (voor al diegenen die naar de datum vroegen) heb ik een enorme stapel met prachtige verjaardagskaarten ontvangen.
Waar ik super blij mee ben!
Maar twee dagen voor mijn verjaardag was ik ook heel verdrietig. Mijn lieve mams heeft er zo ongeveer 3 weken over gedaan om een zelfgemaakte kaart voor mij te maken. Op maandag lagen er in de brievenbus eerst een paar kaarten, toen de envelop van mam, en daarna nog een paar kaarten.
Helemaal blij haalde ik alles uit de brievenbus, dus ook de envelop van mam. Jullie lezen het goed, de envelop ..... de LEGE envelop, want de kaart, die was spoorloos.
De envelop was kapot, kaart weg. En ja, op de kaart zelf staat natuurlijk geen adres meer van degene aan wie je het stuurt, en natuurlijk ook niet van de afzender. Ik was er heel verdrietig van, met "dank" aan PostNL, die overigens van de hele postbezorging een enorm zooitje maken. En dan ook nog de tarieven per 1 januari weer te verhogen, schandalig!
Mams en ik hebben maar besloten dat we elkaar verjaardags- en kerstkaart gewoon voor elkaar meenemen, gaat in de toekomst geen PostNL meer aan te pas komen!

Zo, nu genoeg gemopperd, en al het moois wat ik wel heb ontvangen dan maar laten zien.


Van Paulien

Van Ineke

Van Loesje

Van Henriëtte                                                 Van Joke (Tettero)
 
Morgen deel 2 van de verjaardagskaarten.
    

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts with Thumbnails